DIGITAL ATHLETE

Om af te studeren aan het middelbaar KSO (Digital Arts & Entertainment) op het KTA Brugge moest er een GIP project gemaakt worden, in mijn geval was dat Digital Athlete. Een website die de gezondheid, levensstijl en het welzijn van gamers aanpakt aan de hand van tips, uitleg en meer…

Howest GIP Awards

Met mijn project heb ik ook deelgenomen aan de Howest GIP Awards in 3 secties, namelijk Design, Informatica en Gezondheid & Welzijn. Uiteindelijk heb ik met Digital Athlete 2 nominaties behaald in Design en Gezondheid & Welzijn met vervolgens ook nog een eerste plaats GIP award binnen Gezondheid en Welzijn.


Media

“Tibo Sevenhant kreeg maar liefst twee nominaties. Naast een nominatie in de categorie Design, ontving Tibo Sevenhant ook de GIP-award in de categorie gezondheid en welzijn. Tibo gaf vorm aan de website ‘Digital Athlete’. Op de website kunnen gamers tips vinden rond gezondheid en welzijn bij e-sporten. Het is voor gamers belangrijk om bijvoorbeeld voldoende te bewegen. Tibo combineert in zijn eindwerk een maatschappelijk relevant thema, met een gevoel voor vormgeving.”

https://www.kustnieuws.com/jeugd/kta-brugge-haalt-6-nominaties-2-hoofdprijzen-op-dehowest-gip-awards/